На столі робочому — Шекспір:тижнів два, як закінчив сонети.
Ніч і тиша.
Світло і папір.
Ніч — найкращий приятель поетів.
Утомився.
Можна б і лягти.
Та у ліжку дихати
Ще хотів би, може, зберегтисвіжу думку у новому вірші.
Лиш здрімнутись.
Треба трохи сну.
Голову схилив.
Зімкнув повіки.
Серед любих книг своїх заснувна робочому столі — навікжовтень 1992