Можливо, ти не Пенелопа,
Та в цьому небагато зла:
Ти не на острові жила
Таке життя,
Така Європа.
Моє чуття
Не дбало про рожевий грим:
Його вело правдиве слово
Римоване чи то без рим.
Нехай воно не одописне.
Хай пахне сваркою сливе
Та одописне
Скисне.
А це, мужицьке, проживе.
Хіба зуміла б
Здолати тюрми й табори?..
Отож не варто хмурить лоба:
Вінець безсмертя твій
Бери.