Осінні скрипки в саду оркестру
То кохання моє, моє кохання —
Люди озброєні мрії озброєні мови
А у мене тільки затопленістьтільки
І знову безмовністьі знов безумовність
Мої почування одламкиескізні одламки
Душорозірваний стерласьрозтанула
Кохання моє — в осіннім садуосінні скрипки.27.
II. 1916.
Владивосток