Я буду великим скрипникомі поїду в
Місяців два поживу на золотім прибережжі.
А може буду вестисекунду оркестру
І всі мої скрипницькі мрії —прості подвійні ноти й арпеджі.
Якби довелось мені бути
І зазнати багато-багато гострихі барвистих пригод!
В океанськім пароходібрати участь в квартеті елегійнім,
Загубитися десь в Чікаго чи Мельбурній брати 10 су за вихід.12.
X. 1916.
Владивосток