Кину жаль і смуток лише,
Власне лихо
І братам співати
Про любов, красу весняну.
Дам їм світло серед ночі,
Просвіщу їм сонні очі.
Сере пущі стежку
І про рідний край розкажу.
Поведу людей до
Із неправдою
І про волю в ріднім
Браттям-другам заспіваю.
З
Х
Й,
З
У
І
Ї”