По мотивам І. Губермана
В цій багнюці ще й святкують? --
Це ж над розумом є глум!
Шум і хам навкруг панують,
шумний хам і хамський шум.
Оригінал
В этом странном окаянстве -
как живу я? Чем дышу?
Шум и хам царят в пространстве,
шумный хам и хамский шум.