По мотивам І. Губермана
Майбутнє не псує смаку мені,
Хай збудеться у всій своїй красі;
Як думати щодня про чорні дні -
Робити значить чорними усі.
Оригінал
Будущее - вкус не портит мне,
мне дрожать за будущее лень;
думать каждый день о черном дне -
значит делать черным каждый день.