По мотивам І. Губермана
Свої риси, штрихи і відблиски
у душі є у кожного-всякого,
в незбагненній різноманітності
ми самотні усі однаково.
Оригінал
Свои черты, штрихи и блики
в душе у каждого и всякого,
но непостижимо разнолики,
мы одиноки одинаково.