По мотивам І. Губермана
У нас і зі здоров’ям респектабельно --
Науку надто ти не згадуй всує.
І ниє виразка моя неоперабельна
На дні душі, якої не існує.
Оригінал
С успехами наук несообразно,
а ноет - и попробуй заглуши -
моя неоперабельная язва
на дне несуществующей души.