Що заслабне, було,
І рабина просить,
Рабин тілько з-за
Палицю
Та й пахолка свого
З нею до
От пахолок
Жида не їдного.
Аж раз якось
Слабу курувати;
От пахолок і прийшов,
Щоб палицю взяти.
А той каже:
Хто слабий?
Чи жид, чи
Не жид,— каже,— а
Молода жидівка».
Рабин живо із стільця,
Палиці й ні
Живо коні!
У, біда!
Сам,— каже,— поїду!»