По мотивам І. Губермана
В рокИ, коли гумор хиріє,
згасає під владним терором,
застільнії жарти євреїв
вже стали місцевим фольклором.
Оригінал
В года, когда юмор хиреет,
скисая под гласным надзором,
застольные шутки евреев
становятся местным фольклором.