По мотивам І. Губермана
Падає лист і не гріються кості;
скоро снігами впадуть заметілі;
дУмки непевні заповнили простір;
пізня вже осінь; жиди відлетіли.
Оригінал
Льется листва, подбивая на пьянство;
скоро снегами задуют метели;
смутные слухи слоятся в пространство;
поздняя осень; жиды улетели.