Мов монстр предковічниймісто спитьа в його нутрощахпоплямлена очиськами юрмаа чи розквяцянаобличчями пітьмавивчає вулочок нуднихнудотні мудрощів кавернометріїневігластвалунинесамовитозрадившисвої дитячі сниі сиві зорі на проміння спершись костурикудись уходятьшкутильгаючиі вразлишився чвиркз плаского чорнопросторуй дав з нього чосу часнема розрад ні в поті ні в польотіпротеі танцюристи в ланцюгахі співаки із кляпами у ротідолають жахбо ще метеликияким з крилець пилок здмухнулонічні метеликиз міжгалактичних креслетять збираючиіз брам дахів та мурівпо крихтісвітловимерлих небес.
1 min read
СлушатьНічні метелики
0
0
67
Give Award
Кацай Олексій
Кацай Олексій Опанасович (нар. 7 червня 1954 р.) — український поет, прозаїк. Пише українською та російською мовами. Член Національної Спілки п…
Other author posts
Астероїд
Нас, чорними зірками обпалениху кострубатих нутрощах всесвіту,несе гора, що улетілаз недобудованої планети Несе гора, літаюча в просторі,наш корабель зі згаслими дюзамиі в мікрофонах виє тиша,стиснувши мозок до скам’яніння Летить гора, щ...…
Старики
Шкутильгаючи йдуть дніу пітьмі як по стерніі роняє метеорівкраплі-сльози вогнянініч жаліючи їх нишкомвже і вітер ходить пішкиа за пагорбом що снитьпагорбоненятомсонях ледве мерехтитьжовтим циферблатом …
Фентезі
Вибухну мов Санторинадже я напевне знаю —вовкулаки всіх країнзнов єднаються у І безопірно мов слизточаться крізь огорожібо людина кожна ізвипадком нещасним Відчуває кожна злістьзголодніла та невчаснаі гризе коняки кістьтруп засмажившиbr...…
Давня легенда
Мовчазно з простору відстані робитьзоряна яхта в сузір’ї Кіляй розповідає зістарілий роботнам про планету Слухаємо молоді та дурненькізопалу блиск не сховавши очейз вуст механічних лункі побрехенькипро батьківщину Ніби колись не у небі п...…
Comments
You need to be signed in to write comments