По мотивам І. Губермана
В будь-якій життєвій каруселі
Жалістю не звузивши картину,
Дуже важко, дивлячись на себе,
Думати щось добре про людину.
Оригінал
В жизненной коллизии любой
жалостью не суживая веки,
трудно, наблюдая за собой,
думать хорошо о человеке.