Змія рослинна й кущувата,змія покручена й слизька,мов мокра палиця картата,співає хлопцеві в руках.
Змія, мов рожа, гребенястаросте з-під каменя кущем.
Слова рослинні і хвилястізлітають радісним дощем.
Мов папороть, перед очамистає прапервісність твоя.
Ти ще рослина, ти ще камінь,тебе обкручує змія.