По мотивам І. Губермана
Потужні лампи мають сотні ват,
та промінь їх різкий і геть безжальний,
а хто на вигляд трошки психопат,
буває часто дуже ліберальний.
Оригінал
Бывают лампы в сотни ватт,
но свет их резок и увечен,
а кто слегка мудаковат,
порой на редкость человечен.