Si muero Dejad el balcón abierto El niño come naranjas (Desde mi balcón lo veo) El segador siega el trigo (Desde mi balcón lo siento) Si muero Dejad el balcón abierto
1 min read
СлушатьEl Balcón
0
0
107
Give Award
Federico Garcia Lorca
Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca (5 June 1898 – 19 August 1936), known as Federico García Lorca, was a Spanish poet, playwrigh…
Other author posts
Landscape of a Vomiting Multitude
Th fat lay am ut first,taring ut rts an mistning rumskins Th fat laywh turns ying tpuss insi ut Th fat lay, th mn's antagnist,was running thrugh th strts an srt builingsan laving tiny skulls f ...…
La Casada Infiel
Y qu y m la llvé al ríryn qu ra mzula,pr tnía mari Fu la nh Santiagy asi pr mprmis S apagarn ls farlsy s nnirn ls grills En las últimas squinastqué sus phs rmis,y s m abrir...…
The Guitar
Th wping f th guitarbgins Th gblts f awnar smash Th wping f th guitarbgins Uslsst siln it…
La Guitarra
Empiza l llant la guitarra S rmpn las pas la marugaa Empiza l llant la guitarra Es inútil allarla…
Comments
You need to be signed in to write comments