За мотивами І. Губермана
Щось тихо нині в емпіреях,
І в спілкуванні теж провал.
Бог, очевидно, на євреях
Собі здоров'я підірвав.
Оригінал
Тихо нынче в Божьих эмпиреях,
И глухой в общении провал.
Это, очевидно, на евреях
Бог себе здоровье подорвал.