По мотивам І. Губермана
Коли уважно придивився
(Чи може це мені наснилось?), --
Я із собою наодинці
дурніший, ніж разом із кимось.
Оригінал
Признаться в этом странно мне,
поскольку в этом мало чести,
но я с собой наедине
глупей, чем если с кем-то вместе.