Сю осінь я заблуджусь у
Серед жовклого листя заблуджусь у
Я заблуджусь в
Заблуджусь в
В осінніх
Ви почуваєте?
Моє серце в
По тихих алеях з опалим листям
Жовклим
З листям
В самотнім єднанні.
Може знайду знайду в осінніх
В осінніх свистахв тоскнім знайду
В тоскнім
Тоскнім
В осінніх звуках.
Сю осінь я заблуджусь у муках.17.
II. 1916.
Владивосток