~Аmy Winehouse - She said I love you~
А у сонця твої очі.
Я сліпою стала знову.
Закохалася не в того.
Затьмарила собі розум.
Ні не винен ти ні в чому.
Я дурепа та й по всьому.
Що хотіла стати Сонцем.
А обрала чужі очі.
От халепа, віриш серцю?
©Альбіна Діденко
08.12.22
Картина - Сергій Колесніков