Тіні слів -
Те, що не встигли сховати.
Тіні днів - різних і неозорих.
Світло снів,
Листи без імен, без дати,
Без даних точних,
Цифри в чужих оковах.
Лише один раз
Побачу в очах провину,
Молодість імпульсивну, до болю чесну...
Що я зроблю тобі,
Чужий, непокорний сину?
Розповім тобі казку
Й у юрбі холодній щезну.