Читає вірші -
Талановитий, яскравий.
Одинокий, покинутий.
Безвісно зникла
Його донька -
Центральний сюжет драми.
Він говорить віршами,
Що пнуться лозою,
Як багато імен та прізвищ.
Цілеспрямований,
З характером нордичним,
На всі запитання відповідає віршами -
Не вар'ят, а колишній
Улюбленець держави.
Сумно, проходячи повз нього,
Слухати "Оду до радості".