Вдихаю я тонку
Садів гамірливо-бензинних.
Люблю розпачливість
Незнайомої Зіни,ажурний капелюх незнайомої Зіни.
З шостого поверху дивлюсь на стіни
В надвечірній час, коли дими мережчаті.
Люблю міста мініатюрні сонатини,
Без свідків за орхідеями стежачи.***