По мотивам І. Губермана
Про життя після смерті турбота
Аж ніяк не турбує мене;
Влившись в вічне космічне болото,
Буду я з ним як ціле, одне.
Оригінал
О жизни за гробом забота
совсем не терзает меня;
вливаясь в извечное что-то,
уже это буду не я.