Сижу на парі і скучаю
Ти погляд мій не помічаєш
Мої думки лише про тебе
Тебе люблю можливо знаєш
Але тобі на мене похуй
Нічого я не ображаюсь
Така хуйня в житті буває
Ти любиш любиш - тобі хуй.
Та все забий і не псіхуй
Сижу на парі і скучаю
Вірші для тебе все складаю
Боюсь давать тобі чититать
Такий як я тобі не треба
Звичайний лох - що з нього взять
Ти кажеш це я захворів
Ти кажеш це все мимолітно
Але, я сумніваюсь
ночами спати я стараюсь
АЛе неможу я заснуть
думки все лізуть і ідуть
Вона вона вона вона
Та що я зроблю
Що я можу
Вот іменно аж ніхуя
Надія лиш в мені горить
І не потухне хоть би що
Надія - дуже сильна річ
Я знаю, вірю і чекаю