Всі ті самі слова
Всі ті самі пусті розмови
Я тобі ще раз скажу:
Як я сильно тебе люблю,
Але сенс?
Ти мене не знаєш
Ти мене зовсім не знаєш
Бачиш тільки себе
А я...
Я десь далеко літаю -
В тумані, створених мною ілюзій,
В тумані думок, думки ці тільки про тебе
Обійму тебе і заплачу,
Вже ніколи тебе не побачу.
Ти забудеш мене, час пройде...
А я..
Я усе памятатиму.