Коли дорогу свою знаєш,тоді бездумно вдивляєшсяу знайомі погрозивигадливих ранніх сутінків,ніби на цвинтарі предківукотре перечитуєш зітерті написи,вже майже не вірячи,що то їх імена…
1 min read
СлушатьІз вірша
0
0
16
Give Award
Герасим’юк Василь
Стихи Герасим’юка Василя. Василий Дмитриевич Герасимюк (укр. Василь Дмитрович Герасим'юк, 18 августа 1956, Караганда) — украинский поэт. Автор с…
Other author posts
“І не повернешся повік”
І не повернешся повікз пустелі у гаї Цей рік, твій тридцять третій рік,припав на рік змії Не сатана тебе терзав,скоряв не Азазель Твій голод – жовтий дух отав –не чорний дух пустель…
Старовинний пейзаж
Спинився Внизу ще шуміли роки Немов у забуте століття зайшові стоїш Поблизу в тумані повільно бредуть прокажені…
Балада
Прокажені, брате Колокільцязнов Застеляй столи На тобі нема живого місця…
“Я не повірю що лиш ти одна”
Я не повірю, що лиш ти однана світі білім, як роса, — Ну що простіше — ти чекала літа,а вранці, перед вереснем, — На світі білім, де лягало з руклегке, мов тіло, плаття на ожину,ну що простіше…
Comments
You need to be signed in to write comments