Перерізане світлом вікновулиці — біле по біломуаж до болю.
Насип.
Далеке шосе.
Машини.
I небо вологе — над.
Шлях у себе:вабить (уже закритий),відкривається (на розлуці).
Темінь.
Шукай.
Що там?
Сніг,бором — кукурудзиння.
Досвітні таємниці.
Терикон.
Смердюча річкаглибом випахла.
Нехитрі подорожіставком.
Дитяча зверхність,невимовлене зрідненняз кригою, з вітром.
Душе, шалій.
Скільки не повертайся(черга даремних спроб) —ось воно, зачудоване:перерізане світлом вікновулиці — біле по білому.
Аж до болю.
Насип.
Далеке шосе.
Машини.
I небо вологе — над.