My prettiest sky is your eyes
My favorite place is your hugs
My brightest sun is your smile
My warmest light is your laugh
My scariest dream is your fall
My saddest thought is your cry
My biggest fear is your lost
My deepest wound is our fight
My favorite taste is your lips
My remedy’s your support
My favorite everything
Is you, every thing you own.