Мистецтво поезії II, 4Захоплений дітвак,захоплений красою,один із тих бурлак,які живуть росою.
Захоплений до краю,мов барва в рожі згусла.
Нічого більш не маю,лишень кедрові гусла.
Для Нього хочу грати,рукою в гусла бити.
Сто струн, мов срібні ґрати,що ними кедр обвитий.
Час задзвенить у тр`уну,пригорне Бог менеі вислужену стр`унукосою перетне.
Субота, 26 березня 1932