По мотивам І. Губермана.
В юрбі ховатись -- нерозумно.
Живу, немов самотня квітка.
Серед розумних якось сумно,
А серед дурнів – дуже гидко.
Оригінал:
Не в силах жить я коллективно:
По воле тягостного рока
Мне с идиотами – противно,
А среди умных – одиноко.