У Тернополі тане зима,розмовляє з вітрами гілля.
Видно, чайки здалляприлітають сюди недарма.
Зацвітає Тернопільнавесні, навесні.
І лоза вдалиніза туманами світить мені.
За озерною млою садизустрічають калиновий день.
Білий лебідь веделебедівку по стежці води.
На терновому полі встаємій Тернопіль у сивій красі.
У воді і росівідбивається місто моє.