Кричить баба, репетує,
Пукає в вікно,
А москаль припав до плоту,
Тягне полотно.
Стягнув собі.
Прощай, бабка!
Злом не
Стара баба у
Служба,
Москалеві то й байдуже,
Баба вже й
Нехай тебе, препоганий,
Куля не
Пусть себе, — москаль говорить,
Баба паареть,
Вить добраво
Пуля не
Та богдай же тебе
Щастям обминув,
Богдай же ти, препоганий,
Дзвона не
Что мне, бабка, тваи звоны,
Эка не видал?..
Кабы я лишь ва
Барабан
Богдай же ти
Більше не видав!
Богдай же ти
Більше не
Что мне слушать, как
Вашая поеть,
Меня в матушке
Й одуд закуеть!..»