Сьогодні знов піду на її
Буду чекать і мріять
Сьогодні ніч безкрила зорі
І такий бездумно-ласкавий
Сьогодні знов піду на її
Зараз я вже стриманий і не такий
Багато думав я і зважував
Губозміцнивсь рішучий став і
Лиш був би я поменше
І мав би серце з криці.
Ви будете сидіть на тім що вчора
Але не буду я такий як вчора
Так було зле мені і боляче до
Сьогодні я скажу як ми будемо
Все що незрозуміло вам.
Скоріш скоріш на тиху рідну
Я хочу цю ніч спати я хочу
Жду не діждусь як наші душі
І закружляють в хаосі —день і ніч і
Сьогодні ввечері я йду на її вулицю.27.
II. 1916.
Владивосток