Я палаю захватом, я чекаю
Я мрію про щастя я мріяв і
Я лину до тропіківя багну холодного
Я хочу прилащитись до зимного
Хочу буть диким як вітер над
Хочу буть скелею щоб серця
Розбився об серце, що пахне
Блукає в душі де кохання і
Співаю про захвати щастя
Щастя безмежного в місті над
Чекаю я вечора
Зустрінутись з нею, квапливо-безрухою.9.
XI. 1916.
Владивосток