Дороги в минуле немає.
І кожен твій крок - роковий.
Ти бачиш, як дні пролітають,
Й наближають тебе до мети.
Та все-таки ми - дуже різні,
У кожного доля своя.
І як би себе ти не тішив.
Очікує всіх нас фінал.
Твоє життя наче чаша.
Напій в ній - це вчинки твої.
І присмак цього коктейлю,
Створювать тільки тобі.
Ти можеш зробити солодким,
а можеш зробити гірким.
Та зрозумій, що після
Тобі смакувати всім цим.
Будь чесним сам із собою.
Але поміж тим - пам’ятай.
Дороги в минуле немає,
Немає туди вороття.