По мотивам І. Губермана
Буває – підхопишся вранці:
Душа від натхнення палає,
Жадає напруги і праці;
Та це до сніданку зникає.
Оригінал
Бывает – проснёшься, как птица,
Крылатой пружиной на взводе,
И хочется жить и трудиться;
Но к завтраку это проходит.