З самого ранку з дня капали
Переплакав день лише
Заспокоївся кинув хникати і хлюпати
Хусткою втирає очі й походжає по
Трамвай веселий блискає в темних калюжах.
Привітно дивляться на вулицю ілюзіонні фойе.
Чому ж ти тужиш,
Серце моє?23.
IV. 1917.
Владивосток