Жорстокість насправді не діагноз.
Воно є уособленням дискомфорту у головному мозку.
І стає справді зрозумілим, чому ми люди воюємо саме із самими собою.
Жорстокість насправді не діагноз.
Воно є уособленням дискомфорту у головному мозку.
І стає справді зрозумілим, чому ми люди воюємо саме із самими собою.