На Великдень, на
Против сонця,
Грались собі
Та й стали
Обновами.
Тому к
З лиштвою
Сорочечку.
А тій стьожку,
Тій стрічку купили.
Кому шапочку смушеву,
Чобітки шкапові,
Кому свитку.
Одна
Сидить без
Сиріточка,
Сховавши в рукава.— Мені мати куповала.— Мені батько справив.— А мені хрещена
Лиштву вишивала.— А я в попа
Сирітка
Перша половина 1849,
Косарал]