По мотивам І. Губермана
Не ремствуй, друже, що пробіг
твій вік не гучно, не яскраво:
на панахиді для усіх
однакову співають славу.
Оригінал
Не тужи, дружок, что прожил
ты свой век не в лучшем виде:
все про всех одно и то же
говорят на панихиде.