Нерви.
Рухливі в безсиллі.
Зимність.
Потворна, як жах.
Думки
В небесах.
Безсилля душить.
Напруження з центру.
Туга силу живу заглушить, заглушить,заглушить
Як здиблю мертву.
Не мислить про найдорожчі вії.
Не розміцнітись, щоб не зобачить
Нерозважність
Неврастенія.22.
II. 1916