Пустіє між
І щовечірньо осінь ходить над
Зорі холонуть.
Звідки звідки ти вітре холодний?
Звідки твій шепіт шепіт і свист?
Я чую твої
Я бачу твої
В душі моїй невідомості
Пісня суму вітра між
Над бухтою синьою з
Ночами холодіють
Пустіє між гір.11.
II. 1915.
Владивосток