Є необхідні речі,
Подих та обійми,
Теплий, щирий вечір
Поруч з тими,
Що знають твою душу,
Які скажуть:"Я с тобою,
Бо люблю, а не тому, що мушу",
Це люди ті, які і в світлі,
І в пітьмі, знайдуть тебе,
Необхідний тобі вогонь,
Принесуть в ніжності
Своїх долонь,
Пригорнуть тебе ласкаво,
Запитають""Чаю або, може,
Кави?..""
Візьмуть тебе за руку,
Тихенько та без звуку,
Вести будуть за собою,
Промовлять:""Не бійся,
Ти зі мною""
Такі люди в світі є таки...
Кохані, друзі та батьки...