Сьогодні тобі в дорозізустрілася безіменна полонина,стан в тумані:вчуваються колокільця і пахне димом.
Ти на мить зупиняєшся,заплющуєш очі, затуляєш вуха, не дихаєш
Залишається тільки туман —та полонина звикла бути химерою.
І тому,коли обминаєш покинутий васаг,якого ніколи ніхто не зрушив з місця,ти миттю заповнюєш йоговсілякими комедіантами і різним набродом(з обов’язковими до того ж лівимта правим крилом), —і віз котиться вниз;а коли обминаєш роздерту ведмедем корову,розумієш: на рідну полонинкути майже прийшов.