Прийшов мужик із празника,
Празник добре вдався:
Посиніла кругом шия,
І чуб підійнявся.
Прийшов в хату — ані
На лаві сідає.
Аж підходить молодиця,
Мужа
А чого то в тебе
Вкрита
Та то, мабуть, од вишнівки,
Що пив із
А хто ж тобі, чоловіче,
Чуба мав
А той з лави та до
А знаєш мовчати?!»