По мотивам І. Губермана
У ситуаціях складних і будь-яких,
заплутаних, тривожних і гарячих,
спокійна самовпевненість сліпих
жахливіша розгубленості зрячих.
Оригінал
В кромешных ситуациях любых,
запутанных, тревожных и горячих,
спокойная уверенность слепых
кошмарнее растерянности зрячих.