Тримай її за руку
Викликай вразливі емоції
Хай вона буде щаслива
І мука,
Яку ти їй завдаси
Не болісна
Ти ж скажи,
Що поранити хочеш
Попередь,якщо вже пішло на те
Мучай,доводь її до півночі
Хай вона мріє лише.
Дозволь,дозволь їй трішки помріяти
Можна про тебе,
Якого вона ненавидить?
А бачиш,на небі вночі сузір'я є
Нехай вона всі крапки над і давно розставить
Нехай її мука
Перетвориться на сніжинку
І душі не буде болісно
Бо будь-яка сніжинка розстає.