Я знайду тебе. Віриш?Віриш?
Серед терпкого присмаку ночі
Я з тобою ділитиму мрії
Я тобі засліплю ясні очі.
Я минатиму всі незгоди
Я проб'юся крізь бурю і вітер
І для мене буде найкращим
Жити й знати. Ти є на світі.
Я знайду тебе крізь заметілі
Я порину у світлі мрії
Я кохатиму тебе щиро
І ми будемо обоє щасливі.
Я здійматиму руки вгору
Я знайду тебе. Віриш? Скоро…